martes, 13 de mayo de 2014

Televisió IES Berenguer Dalmau

http://berenguerdtv.wordpress.com/


Aquesta és la direcció web de la tele del IES Berenguer Dalmau. En ella els alumnes de Comunicació Audiovisual, els de Teatre i els de TMI (treball monogràfic d'investigació), penjen els treballs que fan. De vegades són treballs realitzats en classe, però també fan reportages dels esdeveniments de l'institut, com per exemple "les jornades de potes obertes" en què l'institut s'obri per a rebre els col·legis dels alumnes que el proper any cursaran secundària, o "les jornades esportives". Encara que hi han molts més videos realitzats, no s'han pogut publicar per diversos problemes, com per exemple, el llenguatge utilitzat (no adequat per als xiquets) o per la utilització de música amb drets d'autor...
Els alumnes que estaven encarregats de dur a terme els reportages són el de 4t d'ESO. S'els veia prou motivats i s'implicaven molt amb la feina.Fins i tot hi havien alumnes que refeien la feina una i altra vegada fins que quedaven contents.
Ací vos deixe un vídeo realitzat pels alumnes de 4t.

1 comentario:

  1. Vaja! Dòna gust quan trobem iniciatives com la d'aquest institut, en el que la gent es troba tan implicada! Espere que continuen així per molt de temps, i que es trasllade a altres centres!

    ResponderEliminar